Is er een minimale leeftijd?

Er is geen minimale leeftijd maar per deelnemer jonger dan 16 jaar moet een volwassene mee die deze deelnemer kan begeleiden.

Wordt er bij slecht weer gevaren?

Onze boot is uitgerust met thermische drijfpakken, regenpakken en brillen.  Hierdoor kunnen wij ook bij slechter weer en bij de koudere dagen van het jaar u op een prettige manier door het havengebied varen. Mocht het erg hard regenen of hard waaien dan beslist de schipper of het verantwoordelijk is om nog te varen. Mocht het niet doorgaan dan wordt er in samenspraak met u of een nieuwe afspraak gemaakt of alles wordt geannuleerd zonder kosten en mocht u al betaald hebben dan storten wij dat terug!

Wanneer wordt er gevaren?

In principe varen wij 7 dagen per week en het gehele jaar. Wanneer u een aanvraag voor een tocht maakt dan geeft u aan op welke dag en welk tijdstip u wilt varen. Wij zullen dan in de agenda bekijken of dat past. Wij zullen zsm u hierover contacten.

Wij varen alleen bij daglicht.

Is het varen met een RIB boot gevaarlijk?

In principe is het meevaren  met onze boot niet gevaarlijk. Iedere opvarende moet wel fit en gezond zijn en niet onder invloed van drank en/of verdovende middelen. Mocht u zwanger zijn of ernstige klachten hebben aan de nek, rug, knieën of hart hebben dan mag u niet mee varen. Indien u dit verzwijgt voor ons en u gaat toch met ons mee en er gebeurt iets dan is dit volledig uw eigen risico en kunt u ons hiervoor niet aansprakelijk stellen.

Ook moet u in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Kan je nat worden?

We varen op hoge snelheid over het water. Natuurlijk is het dan mogelijk om nat te worden. U mag altijd gebruik maken van onze drijfpakken of regenpakken.